Altaan käyttöohjeet

Allaskärryn käyttöohjeet
TJ-Vuokraus Oy (3181917-4)

Allaskärryn käyttöohjeet

1. Varmista että kärry on suorassa. Laske tukijalat (4 kpl) alas ja aseta ”tassujen” alle mukana tulevat laudat. Kiristä tukijalat huolellisesti. Allas/kärry laskeutuu lopullisesti tukijalkojen varaan sen täyttyessä. Löysää nokkapyörä, ettei paino kohdistu siihen paljun täyttyessä.

2. Täytä allas vedellä. Laita täyttäessä vesiletku suodatinkoteloon. Allas tulee täyttyä kokonaan ennen kuin se kytketään sähköön! Älä täytä piripintaan, koska altaaseen mentäessä vesi tulee yli.

3. Lämmitettäessä pidä kantta altaan päällä. Käytä myös muutamaa kannen solkea, jottei tuuli vie kantta. Kansi kiinni allas lämpenee näin nopeammin. Altaan lämmitysaika pelkällä sähköllä on pitkä (n.2°C/h) eli 37 asteeseen lämmittäminen kestää noin 16h.

Täytettyä allasta ei saa päästää jäätymään, muista laittaa kansi päälle kylvyn päätteeksi ja kiinnitä se soljilla jottei tuuli vie kantta. Illalla lämmitetty vesi on vielä seuraavan päivänä yli 20-30 asteista pakkasellakin.

Halutessaan altaan voi täyttää/lämmittää mukana tulevalla kaasulämmittimellä. Nopeuttaa lämmittämistä huomattavasti. Nosta lämmitin sille kuuluvaan telineeseen. Kytke vesiletkut. Kytke pulloventtiili kaasupulloon ja avaa hana. Tarkista että lämmittimen kytkin on ON-asennossa jolloin lämmitin sytyttää kaasuliekin automaattisesti kun vesi virtaa siitä läpi. Lämmitin myös sammuu automaattisesti kun virtaus lakkaa. Kun allas on täysi ja esilämmitetty sen voi kytkeä sähköihin.

4. Noudata varovaisuutta paljun käytössä. Muista valvoa mikäli lapset käyttävät allasta. Varo liukastumista etenkin talvella. Altaan käyttäjänä vastaat itsesi ja muiden turvallisuudesta, sekä paljun rikkoontumisesta vääränlaisen käytön seurauksena.

5. Altaan tyhjennys: Tyhjennetään mukana tulevalla uppopumpulla. Laita pumppu altaan pohjalle (tasaiselle osalle) ja ohjaa poistoletku esim. sadevesikaivoon. Seuraa milloin allas on tyhjä ettei pumppu pyöri tyhjänä. Altaassa oleva vesi ei saa jäätyä.

6. Altaan voi puhdistaa vesiletkulla tai painepesurilla ja puhdistuksessa voi käyttää kotitaloudessa käytettäviä puhdistusaineita (ei raakaa kloriittia). Hangata voi pehmeillä räteillä, mopilla tai sienellä. Hankaavia karheita materiaaleja ei saa käyttää.

7. Nosta tukijalat,  laita kansi paikalleen. Paljun sisällä ei saa kuljettaa mitään.

8. HUOM! Siirrettäessä altaan on oltava täysin tyhjä vedestä!!! 

Nautinnollisia kylpyhetkiä!